Logitrail on tärkeä kumppani Ailin arvojen välittämisessä

Logitrail on tärkeä kumppani Ailin arvojen välittämisessä

Logitrail on 100% kotimainen verkkokauppalogistiikkaan erikoistunut yritys. Otamme verkkokauppiaiden puolesta vastuun tuotteiden varastoinnista ja tilausten käsittelystä, jotta kauppiaat voivat keskittyä paremmin verkkokaupan kehittämiseen ja asiakaspalveluun. Palvelemme niin isoja verkkokauppiaita ja bränditaloja kuin vasta-alottaneitakin. Visiomme on olla kauppiaiden tärkein kumppani ja jokainen lähetys on meille tärkeä.

Vastuullisuus on Logitrailille tärkeä arvo ja olemmekin siksi tosi iloisia uudesta yhteistyöstämme Aili Lifestyle -verkkokaupan kanssa. Ailin tavoin me Logitraililla haluamme ottaa huomioon kestävän kehityksen arjessamme, mikä näkyy vaikkapa Ailin pakkausmateriaaleissa. Olemme esimerkiksi alusta saakka uusiokäyttäneet meille saapuvat pahvilaatikot aina kun se on ollut mahdollista. Pakkausmateriaaleissa olemme siirtymässä myös kokonaan muovittomaan maailmaan ja Ailinkin tilaukset teipataan paperiteipilla ja suojataan kuplamuovin sijaan ympäristöystävällisellä Geami-paperilla. Tiedämme kuinka herkästi kuluttajat antavat palautetta, jos vaikka pakkausmateriaalia on käytetty liikaa. Huolellisen pakkaamisen ja suojaamisen lisäksi onkin tärkeää kiinnittää huomiota pakkausmateriaalien määrään. Logistiikassa jos jossain huomaa, että pienilläkin teoilla on isoja merkityksiä kun volyymit kasvavat.

Aili Lifestyle packing

Myös kuljetuksissa suosimme ensisijaisesti hiilineutraaleja kuljetusyhtiöitä, kuten Postia. Ja aivan kuten Ailikin, mekin innostumme uusista innovaatioista ja uskomme, että uudella teknologialla voimme vastata globaaleihin haasteisiin. Esimerkiksi uuden dropshipping-mallin myötä kauppiaamme voivat jakaa varastojaan, mikä osaltaan vähentää kuljetusten määrää ja vähentää myös hävikkiä. Dropshippingistä on hyötyä myös digitaalisen kaupan alalla kasvavana trendinä näkyvässä ns. Direct to consumer -kaupassa, jossa valmistaja myy suoraan kuluttajalle. Logitrailin avulla nämä ns. D2C-kauppiaat voivat myydä tuotteitaan omassa verkkokaupassaan samalla, kun jälleenmyyjät voivat myydä tuotteitaan suoraan valmistajan varastosta. Näin jälleenmyyjät voivat pitää entistä laajempaa tuotevalikoimaa koko ajan helposti saatavilla.


Ailille tärkeä vastuullinen kuluttaminen ja tuotteiden valmistaminen näkyy hyvin muidenkin Logitrailin asiakasyritysten tuotevalinnoissa. Yhä enemmän varastoomme saapuvissa tuotteissa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi hiilijalanjälkeen sekä päivänvalon kestäviin valmistusmenetelmiin ja -olosuhteisiin.
Toivottavasti nämä arvot ovat Sinullekin tärkeitä ja innostut Ailin suurella sydämellä valitsemista tuotteista. Me Logitraililla huolehdimme, että tilauksesi käsitellään nopeasti, huolellisesti ja ekologisesti valitsemaasi noutopisteeseen tai suoraan kotiin.

Terveisin,
Jaakko Vikman

”Kirjoittaja on Logitrail Oy:n kehitysjohtaja ja yksi perustajista. Vapaa-ajallaan ylläpitää muun muassa vastuullisesti valmistettujen lelujen verkkokauppaa Leluvaunua.”

Lue lisää

AILIN BLOGI

AILIN BLOGI

Vedetön kosmetiikka – floppi vai oppi? Osallistu arvontaan!

Vedetön kosmetiikka – floppi vai oppi? Osallistu arvontaan!

Kommentit

Kommentoi ensimmäisenä.
Kaikki kommentit käsitellään/luetaan ennen julkaisua.