Vedetön kosmetiikka – floppi vai oppi? Osallistu arvontaan!

Vedetön kosmetiikka – floppi vai oppi? Osallistu arvontaan!

Jollet ole perehtynyt syvällisesti kosmetiikkaan ja mistä tuotteet ovat tehty, voi sinulle tulla yllätyksenä, että jopa 70 % normaalista ihonhoitotuotteesta on vettä. Tämä tarkoittaa, että vain 25-30 % ostamastasi tuotteesta sisältää aktiivisia ainesosia. Vesi onkin kosmetiikan käytetyin raaka-aine. Mitä ajatuksia tämä herättää sinussa? 

Kauneustrendit ovat viime vuosien ajan kehittyneet koko ajan kohti luonnollisempia, vedettömämpiä sekä puhtaampia tuotteita. Myös me Aili Lifestylessa olemme halunneet tuoda valikoimaamme tuotteita, jotka ovat laadukkaita, ympäristöystävällisiä sekä kauniita. 

Miksi TRUE Skincare on sulkenut vesihanat?

Englantilainen TRUE Skincare on tehnyt tietoisen päätöksen valmistaa vedetöntä kosmetiikkaa. Syy tähän on yksinkertainen. Sen lisäksi, että vedetön kosmetiikka säästää maapallomme elintärkeitä vesivarantoja, vaikuttaa se myös tuotteen laatuun ja tehokkuuteen. TRUE Skincare brändin perustaja, Emma Thornton, kertoo:

- Kun tuotteeseen lisätään vettä, tulee siihen lisätä myös lisäaineita, joilla estetään mikrobakteerien muodostumista tuotteeseen.

Tämän lisäksi veden molekyylipaino on suurempi kuin öljyn. Tämä tarkoittaa, että vesipohjaisten kosmetiikkatuotteiden voi olla vaikeampi tunkeutumaan ihon syvempiin kerroksiin kuin öljypohjaisten tuotteiden, jotka siirtävät kosteutta päällimmäisen ihokerroksen (epidermis) läpi. Samalla öljypohjaiset tuotteet suojaavat ihon sisältämiä luonnollisia lipidejä, jotka ovat tärkeä osa ihon luonnollista suojakerrosta. Jos luonnolliset lipidit pestään pois, iho kuivuu. Vesipohjaiset tuotteet saattavat jopa kuivattaa ihoa, kun ihon luonnollinen öljytasapaino kärsii. Jos iholta poistetaan rasva, yrittää se etsiä itse tasapainoa ja lisää rasvantuotantoa. 

Vähemmän vettä, enemmän tehoa

Yksinkertaisesti sanottuna kun vettä ei käytetä, saadaan tuotteen sisällöstä täyttä tavaraa, jolloin tulokset näkyvät nopeammin niin pinnan päällä kuin sen alla. TRUE Skincare kasvoöljyt ovat tehokkaita, kosteuttavia ja antavat tasaisen lopputuloksen. Tämän lisäksi niissä ei ole säilöntäaineita, koska tuotteissa ei ole vettä, joka ruokkisi bakteerien kasvua.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteen, joka todella toimii ilman ylimääräisiä ainesosia. Jokainen tuotteemme on valmistettu parhaista, luonnollisista ainesosista, joista suurin osa on luomulaatuisia. Tuotevalikoimastamme löydät vaihtoehdon juuri sinun ihotyypillesi, Thornton iloitsee.

Bloggaajat tutustuvat TRUE Skincare -tuotevalikoimaan

Vegaanisesta kauneudesta, luonnonkosmetiikasta ja eettisestä muodista kirjoittava Eeva julkaisee RabbitGlow-nimistä blogia. Eeva tutustui TRUE Skincare -sarjan kolmeen tuotteeseen: kasvojen puhdistusöljyyn, kasvoöljyyn ja jauhemaiseen kuorintaan. Lue Eevan kokemuksista tuotteiden parissa ja osallistu kirjoituksen lopusta löytyvään arvontaan - voit voittaa True Skincaren Radiance-kosmetiikkapakkauksen.

Beauty Highlights -blogin kirjoittaja, Mia, on tutustunut kahteen otteeseen TRUE Skincare -sarjan tuotteisiin. Ensimmäisessä kirjoituksessaan Mia korostaa tuotteiden laadun lisäksi niiden edullisuutta. Toisessa kirjoituksessaan tuotteita testataan lisää ja Mia toteaa, että ”TRUE Skincaressa on jokainen pienikin yksityiskohta hiottu täydellisen toimivaksi”. 

Tarjolla myös suomalaista öljypuhdistusta

Aili Lifestylen valikoimasta löydät kotimaisen Luonkos-sarjan öljypuhdistustuotteita. Myös Luonkos vannoo vedettömän kosmetiikan nimeen. Öljypuhdistus on erityisen tehokas, mutta hellävarainen tapa puhdistaa tuhdimpikin meikki. Valikoimastamme löydät eri ihotyypeille sopivia tuotevaihtoehtoja. Öljypuhdistus auttaa syväpuhdistamaan ihoa ja puhdistaa ihon liasta ja meikistä tehokkaasti, mutta puhdistusgeelien ja vaahtojen voimakkaita surfaktantteja hellävaraisemmin.

Öljypuhdistuksen nimeen vannoo moni suomalainen kauneusalan ammattilainen, kuten Katja Kokko, joka pitää öljypuhdistusta yhtenä tehokkaimmista ihon hellintäkeinoista. 

Ei siis muuta kuin vinkit haltuun ja päivittämään omaa vedettömiä kosmetiikkatuotteita Aili Lifestylen luonnonkosmetiikka-valikoimasta!

TRUE Skincare puhdistusöljy

 

 

 

 

 

Lue lisää

Logitrail on tärkeä kumppani Ailin arvojen välittämisessä

Logitrail on tärkeä kumppani Ailin arvojen välittämisessä

AILIN BLOGI

AILIN BLOGI

Kommentit

Kommentoi ensimmäisenä.
Kaikki kommentit käsitellään/luetaan ennen julkaisua.