Tämä on tarina Ailista

Aili Lifestyle Ailin tarina 

Aili Lifestyle on ylisukupolvinen tarina, joka alkaa jo 1900-luvun alkupuolelta ja päättyy tulevaisuuteen. Olethan mukanamme kirjoittamassa tulevia kappaleita?

#ailipeople

Isoäitini Aili syntyi 1900-luvun alkupuolella. Hän asui perheensä kanssa maaseudulla varsin omavaraisesti kuten muutkin suomalaiset tuohon aikaan. Tuhlaamiseen Aili ei ollut tottunut, päinvastoin. Vaatteet, kengät ja tavarat olivat kestäviä ja niitä kierrätettiin lapselta toiselle.
Aili oppi jo nuorena, että luontoa on hyvä arvostaa: se antaa meille marjoja, sieniä ja riistaa syötäväksi, kasveja ja yrttejä hoitamaan meitä sekä puita lämmittämään kotejamme. Kävimmekin isoäitini kanssa lapsuudessani ulkoilemassa paljon. Pyöräilimme paikasta toiseen (Aili ei omistanut koskaan autoa), kävimme uimassa meressä ja järvissä sekä pysähtelimme kuuntelemaan luonnon ääniä. Retkillämme keräilimme marjoja hilloon ja nokkosia teehen. Luontomme on ainutkertainen, pidetään siitä hyvää huolta.
Aili Lifestyle tarina
Tarinat olivat suuri osa lapsuuttani isoäitini kanssa. Kuulin mielenkiintoisia tarinoita aidoista ihmisistä. Tavaroita ja asioita arvostettiin, koska niillä oli tarina. Isoäidilläni oli paljon maalauksia ja puukulhoja, joita hänen tuttunsa olivat tehneet. Itselläni oli taas Ailin kutomat villasukat. Ompelukoneen käyttöä opin myös Ailin kanssa, kun tekstiilit korjattiin itse. Välillä käytiin suutarin luona korjauttamassa kenkiä.
Aili Lifestyle tarina
Arjen ekologiaa, voisi Ailin elämäntapaa kuvata. Aili Lifestyle haluaa tarjota meille kaikille elämäntavan, jossa yhdistyvät ihmisten, eläinten ja luonnon kunnioittaminen, käsityön vaaliminen sekä yhteisöllisyys. Kerromme myös tarkemmin Aili Lifestylen arvoista toisella sivulla.
Aili Lifestyle tarina
Sota- ja pula-aikana elänyt isoäitini oli oppinut säästeliään elämäntavan. Tämä ei silti tarkoittanut, etteikö muita voitu auttaa. Vaikka itsellä oli vähän, annettiin apua sitä tarvitseville. Avun ei tarvitse aina olla rahaa. Se voi olla tekoja, tavaraa, yhdessäoloa tai tilaisuuksien mahdollistamista. Elämäni yksi tärkeistä opeista Aililta on ollut hyvän tekeminen ja toisten auttaminen.
Aili Lifestyle tarina
Koska Aili Lifestyle ei halua elää pelkästään menneessä, innostumme uusista innovaatioista. Isoäitini Aili ei olisi ollut yhtä innoissaan tästä aiheesta, eihän hän edes omistanut kännykkää, mutta televisio toimi kuitenkin kaukosäätimellä. Me Aili Lifestylessa uskomme siihen, että uudella teknologialla ja innovaatioilla voimme vastata globaaleihin haasteisiin. Vastuullisten tuotteiden kehittämiseen tarvitaan innovaatioita. Siksi löydät tuoteportfoliostamme myös tuotteita, joilla on vahva innovaatio takanaan.
Aili Lifestyle käpy
Olen todella kiitollinen ja liikuttunut, että olet löytänyt sivustollemme. Olemme vasta alkutaipaleella ja Aili Lifestyle on vasta aloittamassa tarinaansa. Kirjoita kanssamme kappaleita tarinaan...tehdään niistä yhdessä loistavia!

Aili Lifestyle - se fiksumpi elämäntapa