Lastenklinikoiden Kummit ry – yhdessä teemme ihmeitä

Kummit logo
Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 36 miljoonan euron edestä. 
Aili Lifestyle on pienellä kannatussummalla tukemassa Kummien tärkeää työtä. Tämän lisäksi haluamme jakaa sivullamme kutsun vapaaehtoistyöhön:
Kummit vapaaehtoinen
Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö Suomessa, omalla paikkakunnallasi? Haluatko auttaa haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä ja saada samalla itsellesi tärkeää työkokemusta ja uusia verkostoja? Meillä se on mahdollista!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi sähköpostilla

Haluamme aidosti valtakunnallistaa toimintaamme ja etsimme vapaaehtoisia niin Turkuun, Tampereelle, Kuopioon, Ouluun kuin Helsinkiinkin. Toiminnan on tarkoitus kerätä varoja pienten potilaiden hyväksi lastenklinikoille sekä tarjota virkistystä potilasperheille.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme yhteisöllisyyttä, säännöllisiä vapaaehtoisten tapaamisia, tukea sekä virkistystoimintaa. Hyväntekeväisyystyö kehittää uusia taitoja ja lisää itseluottamusta. Osallistumisestasi saat työtodistuksen, jota työnantajatkin usein arvostavat. Ja mikä parasta, auttamisesta tulee hyvä mieli! Olet meille tärkeä ja siksi olet vakuutettu vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, kampanjoida Lastenklinikoiden Kummien puolesta tai aloittaa vaikka oman digilipaskeräyksen merkkipäiviesi kunniaksi. Osallistumismahdollisuuksia on monia - Sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten!
Vapaaehtoisten apu on toiminnallemme korvaamattoman tärkeää – tule siis mukaan! Ja tuo kaverisikin! Yksikin tunti on arvokas apu.

Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki yli 15-vuotiaat, alle 18-vuotiailta tulee olla vanhempien suostumus.

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, lähetäthän lyhyen esittelyn itsestäsi Kaisa Latva-Raskulle:
kaisa@kummit.fi