Sylva ry

 

Sylva tukee syöpää sairastavia lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia sekä heidän läheisiään. Kun lapsi sairastuu syöpään, koko lähipiirin arki muuttuu. Tarvitaan tukea, tietoa ja vertaisuutta. Sylva on olemassa sinua ja perhettäsi varten. Syöpään sairastuminen muuttaa nuoren aikuisen elämän. Onneksi siitä ei tarvitse selvitä yksin. Sylvasta löydät tukea, tietoa ja muita saman kokeneita. Lapsen tai nuoren syöpä on raskas uutinen koko lähipiirille. Ajanmukainen tieto sairaudesta ja hyvästä hoidosta antaa voimia jaksamiseen. 

Sylva


#Ailipeople say Fuck Cancer!

Aili Lifestyle on elämäntapa, jossa arvostetaan ihmisiä, eläimiä, luontoa ja elämää ylipäätään. Ailin yksi peruspilareista on yhteisöllisyys ja toisen tukeminen. Tämä keräys kertoo voimasta, joka ihmisissä on. Voimasta, joka #ailipeople -yhteisöllä on. Ailin tarina alkoi 1900-luvun alussa ja tarina jatkuu edelleen...lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus ja Ailin elämäntapa haluaa opettaa ihmisyyden arvostamista.
Noin 600 nuorta aikuista sairastuu Suomessa syöpään joka vuosi. Vakava sairaus voi viedä terveyden lisäksi toimeentulon ja kodin, sekoittaa ihmissuhteet ja varastaa identiteetin. Pelkkä sairaalahoito ei riitä, kun koko elämä menee uusiksi. Nuori syöpäpotilas kokee jotain sellaista, jota voi olla vaikea jakaa edes läheisten ystävien kanssa. Syöpä vaikuttaa kaikkiin ihmissuhteisiin ja sosiaaliseen elämään. Syövästä ei ole helppo puhua.
Tule mukaan matkaamme, liity #ailipeople yhteisöön ja tue nuoria, joilla elämä ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. We can do it - Fuck Cancer!

Siirry tekemään lahjoitus tämän linkin kautta >>