Asiakaspalautukset

14 vuorokauden peruutusoikeus

Kuluttajana sinulla on oikeus 14 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta ilmoittaa joko yksittäisten tuotteiden tai koko tilauksen peruutuksesta.

Täyden hyvityksen saamiseksi tuotteen tulee olla myyntikuntoinen.


Näin ilmoitat peruutuksesta

Peruuttamisen voi tehdä millä tahansa vapaamuotoisella ilmoituksella, josta käy selkeästi ilmi halu perua tilaus. Suosittelemme täyttämään palautuksen mukaan palautuslomakkeellamme (PDF-tiedosto). Voit myös ilmoittaa lomakkeessa näkyvät tiedot vapaamuotoisella sähköpostilla:

  • tilausnumero
  • nimi
  • toimitusosoite
  • puhelin
  • palautettava tuote/tuotteet ja kappalemäärä
  • palautuksen syy
  • mahdolliset lisätiedot liittyen palautuksen syyhyn

Veloitukseton asiakaspalautus

Kun haluat palauttaa tuotteen, ole asiakaspalveluumme yhteydessä (info@aililifestyle.fi) ja liitä sähköpostiisi palautuslomake tai siinä vaadittavat tiedot. Saat tämän jälkeen meiltä kirjallisen ohjeistuksen palautuksen tekemisestä.

Muista pyytää asiakaspalautuksesta aina kuitti lähetyksen seurantaa varten!

Kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet

Mikäli havaitset vastaanotettuasi tilauksen tuotteen vahingoittuneen kuljetuksen aikana – otathan yhteyttä.

Hyvitykset

Hyvitys asiakaspalautuksesta suoritetaan sillä maksutavalla, millä tilaus on alunperin maksettu. Mikäli palautus on osa tarjoushintakokonaisuutta (esim. 3 tuotetta 2 hinnalla), muunnamme tuotteiden hinnat yksilöhinnoiksi ja palautamme ainoastaan näiden erotuksen. Hyvitys suoritetaan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme kirjanneet asiakaspalautuksen saapuneeksi.
Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut kuittausta 14 vuorokauden sisällä palautuksen lähettämisestä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.