Toimitusehdot

Nopea ja luotettava toimitus

Valittavanasi on kaikki Suomessa toimivat pakettien noutopisteet ja kotiinkuljetus. Toimitamme tilauksia myös kaikkiin muihin EU-maihin.

  • Toimitusmaksu on 4,95 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 90 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa. Tilauksen enimmäispaino on 30 kg*.
  • Kotiinkuljetuksen hinta on 9 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 130 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa.
  • Toimituskulut muihin EU-maihin ovat 9 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 150 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa.


Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, tavallisesti kolmen arkipäivän kuluessa. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle.


Tuotteita ei jälkitoimiteta.
 Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla. 


* = toimitusmaksu yli 30 kg:n tilauksille on 50 euroa.


Nouto Postin pakettiautomaattista


Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 90 euroa


Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saapuneesta lähetyksesta saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Saapumisilmoituksessa on kerrottu PIN-koodi, joka syötetään pakettiautomaattiin pakettia noudettaessa. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään pakettiautomaatissa 7 vuorokautta.


Nouto toimipisteestä


Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 90 euroa


Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–3 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–4 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessa 7 vuorokautta.


Lähetysten seuranta seurantatunnuksella Logitrailin palvelusta


Seurantatunnuksen alku kertoo kuljetusyhtiön:

  • Posti: JJFI
  • Ulkomaantoimitus (Posti): CE
  • Matkahuolto: MH
  • Schenker: 462


Kotiinkuljetus


Toimitusmaksu 9 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 130 euroa


Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa* klo 9–21 aikana. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Postinjakaja on sinuun puhelimitse yhteydessä sopiakseen toimitusajankohdasta. Mikäli sinua ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, voit lähettää Postin soittopyyntökortin toimitusajankohdasta sopimiseksi.


* Voit tarkistaa oman kaupunkisi tilanteen tästä (lähetyspaikan postinumero 20100, Itella Express Flex -paketti).


Postin asiakaspalvelu
: 0200 71000 (ma–pe 8–18), asiakaspalvelu@posti.fi, posti.fi


Tilausvahvistus


Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saat myös ilmoituksen ja pakettisi seurantatunnuksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, kun tilauksesi on lähetetty. Ulkomaalaisiin puhelinnumeroihin tekstiviestit eivät valitettavasti välity.


Tilauksesi kulkua voit seurata Postin ja Matkahuollon -sivuilta.